My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

20 March 2010

awek yang bodoh


Kunkun!!



Hari ni dapat satu email daripada seorang member aku ni. Tajuk dia 'Video XXX Melayu Baru'. Aku pun tengok la kan. Takkan nak delete. Nanti menghampakan member aku. Tapi baru ape ke bendanya weh. Aku dah pernah tengok dah dulu. Tapi yang aku nak bagitau ni bukan pasal aksi-aksi dalam tu tapi sikap orang Melayu kita sekarang.

Video tu menunjukkan tubuh badan montok dan wajah ayu gadis tu. Dia hot tapi bodoh. Pasni kalau ada sape-sape yang nak buat maksiat dan rela dirakam dengan Handycam, sila rakam wajah boyfriend anda sekali. Sekurang-kurangnya nanti bila video tu tersebar, tahap malu dan kemaluan kamu berdua dapat ditontoni oleh semua orang. Ini dapat membantu si gadis mengurangkan rasa malu yang dipikul seorang diri kerana kemaluan anda akan dikongsi dengan lelaki tersebut. Entah apa ayat aku tu. Hahaha. Tapi berdasarkan video aku tengok tu, sah-sah si gadis tu je yang akan menanggung malu sebab wajah lelaki tu langsung tak kelihatan.


Pastu rasanya aku tau kenapa jadi camni lepas tengok paper Kosmo ni.



Maaf jika posting ni nampak emo. Aku jeles laki tu dapat awek hot camtu.



Kunkun!!

4 comments:

Lidah Boye said...

erkk...

pu3iman said...

pergh!! ingatkan nak tlg bela nasib gadis2...

rupanya tahap cemburu yg melampau :D

apih el nino said...

lidah boye...
kenapa erkk??

apih el nino said...

pu3iman..
ni nak bela nasib gadis la ni..
you go gurls..
hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...