My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

01 March 2010

baik baik sayang



Kunkun!!


Dah ramai sangat tanya apa lagu blog aku ni. So hari ni aku buat announcement besar-besaran. Hangpa mai dekat sikit. Lagu ni tajuk dia 'Baik-Baik Sayang' nyanyian Wali. Nah lirik dia sekali aku bagi. Baik baik sayang ye. Hahaha.



Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin erti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Kerna bagiku kau kehormatanku

Dengarkan dengarkan aku


Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku di siang dan malammu
Baik baik sayang kerna aku untukmu


Semua keinginan akan aku lakukan

Sekuat semampuku sayang

Kerna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengarkan aku


Yana | Baik baik sayang



Kunkun!!



12 comments:

pu3iman said...

oh... nak kena praktis nyanyi lagu ni :p

abis tu apa lak citernya dgn menatang kunkun ni? ehehe :p

apih el nino said...

ahh!! lupa...
nanti next episode ye...
teruskan memantau my blog...
hehehehe =P

selembut salju said...

ohhh...
yana...~~
baik2 jew awexx apih ini!!

apih el nino said...

bukan la...
haishhh...
ni bukan awek saya...
aku letak nak wat sedap hati je ni...
hehehe...

jaa sweets said...

baik2 sayang.....bukak je blog ni terus dgr...
best la jugak....
huish....
minat tol lagu ni erk...
tuju untk awek ek???hehe~

apih el nino said...

hahaha...
jaa sweets yg sweet...
saya takde awek pun...
jangan terpengaruh dengan gambar yang ditunjukkan...
hahaha...

Anonymous said...

hehe..fes tym dgr tr0s sk...
bgus tul apih pr0m0te lgu yg besh ni....
trharu dgr lagu ni,feeling abehla n hupefully dpt b0y yg mcm 2 jgk...huhu..
klu dpt mmg bhgia idp..haha..tp 2la susa nk jmpe...

Anonymous said...

aah lgu nie mmg bes..
dh dwlod sudaa,,
kaseh2..

apih el nino said...

anonymous..
yg atas sekali..
jgn feeling2 sangat..
banjir kang..
hehehe..

apih el nino said...

anonymous..
yg second tu..
hehe..
tahniah sebab berjaya mendownload :)

Anonymous said...

an0nym0us..
yg third xde ke?hehe

apih el nino said...

anda lah anonymous ketiga kot...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...