My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

28 May 2010

awards roronoa zoro dan yaya adhs








Kunkun!!



Kali ni aku update blog hanya untuk memberitahu aku mendapat awards daripada Roronoa Zoro dan Yaya Adhs. Pada pendapat aku, mendapat awards daripada blogger lain menandakan betapa beliau menghargai jasa anda berblogging. Cuma lepas ni aku harap korang bagi la awards berbentuk Kereta Satria Neo ataupun Pakej Penginapan ke Genting Highlands atau makan malam di hotel. Mungkin aku akan lebih terharu dengan cara tu. Hahaha.

Roronoa Zoro Awards


Yaya Adhs Awards


Tugasan TAG | Awards + Tagged
(a) Buat entri berterima kasih atas awards yang diberikan.
(b) Berikan kepada 10 / 20 / 30 orang rakan blog korang.
(c) Beritahu rakan korang bahawa mereka memenangi Awards tersebut.
(d) Ceritakan 7 perkara mengenai diri sendiri.


So terima kasih kepada pemberi awards ni.


Ceritakan 7 perkara mengenai diri sendiri?
  • Nama Apih El Nino takde kaitan dengan bencana alam El Nino.
  • Bernafas Dalam Ego dan bernafas dalam air adalah perkara berbeza.
  • Kunkun adalah trademark yang aku sendiri tak tau motif dia.
  • Aku ingat step tarian Wondergirls - Nobody sampai second chorus.
  • Keluar dengan kawan wanita berbeza dengan keluar dengan awek.
  • Aku tak pernah tukar layout blog aku ni.
  • Sangat gembira bila tengok Wan Ridhwan jatuh cinta.
Aku mengambil masa 2 minit 15 saat untuk menaip ketujuh-tujuh point di atas tanpa berfikir dengan waras dan tenteram. Dan semua jawapan tu adalah betul dan tepat. Hahaha. So aku wasiatkan awards ini kepada

Aminx Boombox
Farhan Santacruz
Staqim Philux
Along Syazni
Capix DX World
Arif Morales
Puteri Iman
Selembut Salju
Najwa Amira
Siti Hajar
dan semua blogger yang takde idea nak update blog


Sekali lagi terima kasih. Gracias.


Kunkun!!




14 comments:

Syazni Zainudin said...

taik
bukan ak tag doh ke mung ke award ni
mlas doh la ak nok wat kali lgi
ahahahahaaha

Roronoa Zoro said...

amik yang ini sekali.. edit dan publish !!

http://www.blogzoro.com/2010/05/luahan-hati-aku-sebagai-seorang-blogger.html

selembut salju said...

thanxx 4 da assignment
haha
<3

apih el nino said...

syazni...
aku bagi ni ambik la...
mu kalo awek bagi laju je ork....
emang dasar ah mu...
hahaha...

apih el nino said...

roronoa zoro...
yang tu nanti la ye...
satu satu la bro...
hahaha...

apih el nino said...

selembut salju...
welkun welkun...
hahaha...

itisrajah said...

thank you for the award.
lepas neh bulih bagi lagi.
he he.
=)

selembut salju said...

haha..
xtaw ...
apih ngajuk ngan along..
xtaw2..

apih el nino said...

itisrajah...
takde hal la...
pasni kalau ada lebih aku bagi lagi...
macam bagi harta pulak ni...
hahaha...

apih el nino said...

selembut salju...
takdop masa la nak ngajuk ngan along...
along baik...
kan along kan?
hahaha...

selembut salju said...

hehehe..
good boy..
along kata la..
hehe
sorry along..juz kidding k

apih el nino said...

hahaha...
along relax...
cool je babe...
GC cool kan...
hahaha...

Anonymous said...

mnde kaitan aku kapel ngan dri mu pih??
mesti mu tau aku sape ork..

apih el nino said...

tau sangat la wei...
wan mohd ridhwan aka apex...
pakwe erneeza...
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...