My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

26 May 2010

ku ada kamu






Kunkun!!


Aku takde awards nak bagi kat followers aku. Aku tak reti nak buat. Tapi aku tetap hargai followers, pembaca dan yang pernah bagi komen berguna untuk aku terus bertahan dalam dunia blogging ni. Walaupun aku pernah cakap followers ramai tak bermakna bagus, aku tetap menghargai followers aku. Followers aku adalah nadi semangat untuk aku update blog bila ada kelapangan. My blog would suck without you all.


So kali ni disebabkan takde awards untuk korang, aku dedicate satu lagu. Single terbaru Adira AF8 - Ku Ada Kamu. Ya. Aku ada kamu. Aku ada followers yang hebat. Aku ada pembaca yang tak kenal erti penat. Aku ada pengkritik yang selalu bagi komen membina. Dan sebab korang, aku gagahkan diri upload video ni walaupun line broadband aku slow giler. Sesukar mana sekalipun, takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu.





Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman
Dengan penuh sabar memujuk

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh

Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh

Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Tidak mungkin diri ini mampu hidup tanpa doronganmu
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu
Selagi ku ada kamu...

Siti Adira Suhaimi | I Love Her Hair



Terima kasih kepada anda semua. Terima kasih Adira. Love you all.



Kunkun!!




6 comments:

itisrajah said...

wah.
bulih ckp welcome tak neh?
he he.
i love adira and her voice.
and her song too.
=)

Roronoa Zoro said...

hah ! cakap pasal award2 nie.. hang dah amik belom award dalam blog aku? untuk kamu juga... hihi =)

apih el nino said...

itisrajah...
cakap je welcome sebab takde sape nak marah...
suara adira best kan?
tapi tak menang...
takpe la dah dapat satria neo sebijik...
hehehe...

apih el nino said...

roronoa zoro...
lupa la bro...
nanti aku ambik k...
thanks bro...

FantasybutterFly said...

best la lirik dia...brmakne... =))

apih el nino said...

bermakna sangat lirik tu...
dan saya tujukan lirik itu kepada fantasybutterfly...
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...