My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

25 April 2010

dulu saya suka awak




Kunkun!!


Posting kali ni ditujukan kepada seorang gadis. Mungkin kata-kata aku kali ni agak berterus terang. Tak kisah la berterus terang ke berkias bersajak ke berenang ke ape asalkan dia tau apa aku nak sampaikan.



Awak... Saya tak tahu kenapa dengan perasaan saya. Saya nak awak tahu je. Ingat tak lagi masa first time saya tengok awak? Memang awak tak ingat kan sebab saya yang tengok awak tapi awak tak tengok pun saya. Masa tu awak senyum. Sumpah awak sangat lawa. Awak pun pusing dan ayun-ayunkan rambut panjang awak tu. Awaklah wanita pertama yang saya suka sebab rambut tanpa melihat wajah awak. Saya tak kisah muka awak buruk pun tapi rambut awak memang layak untuk awak jadi model syampu wak. Tapi nasib baik muka awak lawa. Ada Chinese looking. Saya suka :)



Ingat tak saya add awak kat Facebook? Mesti awak tak ingat kan? Ye la friend awak dah beribu-ribu. Jauh lagi ramai dari saya. Orang lawa macam awak ramai la orang add. Dah la kat profile awak setiap hari ada je lelaki lain hantar komen. Ingat tak hari tu awak buat status "Rasa macam tak sihat..." Tak sampai 10 minit dah dekat 50 komen suruh awak makan ubat. Saya pun hantar jugak komen macam tu. Tapi yang saya bengang tu ramai lagi lelaki lain hantar komen macam tu jugak. Jeles saya wak. Baik awak buat profile Fanclub je senang kalau sampai macam tu sekali peminat awak :(


Awak... Awak bertuah tau. Dulu masa saya ada awek, saya terus terang dengan dia yang saya suka awak. Dia cakap takpe. Dia tak kisah. Cuba awak bayangkan kalau awak lelaki, awak ada awek dan awak cakap kat awek awak yang awak minat awek lain. Awek saya pun cakap awak lawa. Cuma dia tak kenal awak macam saya kenal awak kot. Tapi sekarang awak dah ada orang lain, dia pun dah ada orang lain. Saya jugak yang sorang-sorang. Awak tak kesian ke?



Awak... Masa Amira Najwa bagitau saya yang boyfriend awak lamar awak tu, saya tak percaya asalnya. Takde bukti. Tapi wak... Hari ni Tuhan tunjukkan saya yang dia berhak untuk awak. So sweet that guy. Saya tabik la. So sebagai bukti saya print screen bukti lamaran dia kat awak. Sorry awak :)




Tweeter | It sweets to say this at Tweeter


Dan saya rasa saya faham perasaan awak kat dia...

Replied | I'm smile when I should cry


| Klik gambar untuk tumbesaran yang sihat |


So kepada awak, Fouziah Gous semoga berbahagia dengan Iqram Dinzly. Walaupun awak dah ada suami ke dah jadi mama ke saya tetap meminati awak sebagai seorang pelakon. Saya takkan sound Iqram macam saya warning Jehan Miskin dulu. Fouziah Gous... Kenang daku dalam doamu. Selamat tinggal awak :'-)


My Next Girl | Rambut camni jugak kot



Walaupun muka saya ganas wak, tapi dalam hati saya ada taman....



Ikhlas daripada :
Insan yang pernah angau denganmu, Apih El Nino



Kunkun!!




13 comments:

selembut salju said...

ermm..
luahan perasaan..di petang hari..
wakakaka

apih el nino said...

hahaha...
jiwang petang2 time hujan best wo...

selembut salju said...

lagu baru ke bro?
lagu nape lok kali ini??
huhu..
mu mmg mat jiwang d hari2 mu
haha
hujan erk kat ganu?
teruk x?

apih el nino said...

hujan tak tentu...
kejap lebat kejap x...
ni lagu ari lasso la...
lagu baru...
hehehe...

staqim philux gc said...

ntg ape awu...bolok wok...tekang ak bace..haha

selembut salju said...

baca blog mu gok xtekang ek staqim..
kaitan xpernah wujud..
haha..
da besh ar..

apih el nino said...

staqim...
aku memang suka wat bolok...
tahniah sebab mu baca...
hahaha...

apih el nino said...

selembut salju...
kembang idung stakim mu puji gitu...
hahaha...

selembut salju said...

eyh..
follow jew set2 gc..
kah9..
berat dah pah ni..
ada yg upah csi cari sape identiti aku..
huhuhu..
jgn2...jgn2..
xpew2..xkisah pom..
blog mu pom besh pew kunkun..
huhu

apih el nino said...

hahaha...
thanks but no thanks...
aku tak faham maksud ayat tu..
saja aku tulis...

selembut salju said...

haha...
mu kata ke aku kew ..
aku dah penim dah..
tp cm reply post comment aku
haha

apih el nino said...

anggap je camtu ye cik salju...

ELFarahin said...

perghh~! lawa awek lu
rugi terlepas you.

Hahhaa~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...