My Dongsaeng. My Oppa. My Noona.

20 February 2011

lagi lagi tag daripada wawalicious







Kunkun!!


Sekali lagi ada orang tag jadi dengan ringan tulangnya aku jawab.
Thanks Wawalicious.



Starting time : 1510
Name : Apih El Nino.
Brother(s) : 13 brothers in my gang (GC).
Eye colour : Coco.
Shoe size : Seven.
Hair :
Rambut. Takkan hair pun nak tanya aku apa dia!
Piercing : Takde. Mama marah.
Height : 165cm.
What are you wearing right now : Seluar pendek bola.
Where do you live : Sebelah rumah budak perempuan comel nama Nana. Hari-hari dia pakai skirt! Oh dia baru umur 4 tahun sebenarnya.
Favourite number : 23.
Favourite drink : Milo yang orang tu buat pagi tadi.
Favourite month : January.
Favourite breakfast : French toast yang aku masak sendiri!


Have You Ever

Broken a bone : Patah takde. Retak tulang rusuk dan tulang tumit pernah la.
Been in a police car : Masa tingkatan dua pernah disuspek mencuri, menagih dan mengedar dadah.
Fallen for a friend : Pernah jugak beberapa kali.
Fallen for a guy/girl in a short time : Girl ada. Guy takde lagi la setakat ni.
Swam in the ocean : Pernah pernah! Rumah aku tepi pantai dulu.
Broken someone's heart : Memang penipu la kalau tak yang ni.
Cried when someone died : Pernah menangis sebab kucing mati.
Sat by phone all the night waiting for someone call : Dua hari yang lalu.
Saved emails : Ada ada!
Been cheated : Pernah la.


What


Your room look a like : Bukan seperti yang anda fikirkan.
What is right beside you : Minyak rambut Gatsby yang beli dekat Guardian.
What is the last thing you ate : Nasi kandar kat Mayang Village.

Who


Who did you last tell : My Baby?
Who was the last person you danced with : Dance sorang-sorang je.
Who last made you smile : Awek aku cakap dia smoking pagi tadi. Hahaha...


Final Question


What are you listening to right now : Adira - Ilusi.
What did you do today : Malam ni kerja balik pagi esok.
Are you the oldest : Yes. With two sisters.
Indoors or outdoors : Futsal!

Today Did You


Talk to someone you like : Belum. Takde nombor Scha Al Yahya. I like her!
Kiss someone : Belum jugak. Jauh. Hahaha...
Sing : Aku sedang menyanyi ni. Dengar tak?
Talk to an ex : Tak. Tak ingin. Tak nak. Tak mahu.
Miss someone : Miss her so much.
Eat : Belum. Lepas post benda ni baru pergi dapur.


Last Person You Talked Who


You talked on the phone to : Dia.
Made you cry : Dia jugak.
You went to mall with : Mizie Mijie, Farhan Santacruz, Aming dan Rohaini.
Who cheered you up : Tak tahulah saya. Ada ke?


Have You

Been to Mexico : Tak lah.
Been to USA : Lagilah tak.


Random


Have a crush on someone : Kalau tak memang tipu la.
What books are you reading right now : Tak baca buku pun sekarang. Last sekali baca buku minggu lepas kat salon.
Best feeling in the world : Bila bebas dari sebarang masalah.
Future kids name : Tak pernah fikir lagi benda ni.
Do you sleep with a stuffed animal : Stuffed animal tu menatang apa?
What's under your bed : Lantai.
Favourite sports : Bola sepak dan futsal.
Favourite place : Japan. Spain.
Who do you really hate : Tak perlu la tulis nama kan? Dia pun mesti benci aku sekarang. Takpe la. Jangan ingat semua orang suka kita sebab kita pun bukan suka kat semua orang.
Do you have a job : Part time je sekarang.
What time is it now : 1533.


Macam biasa, sape nak sila ambik. Aku bagi. Ikhlas.


Kunkun!!



6 comments:

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

haha ingatkan nak copy bende alah ni tapi panjang sangat lak. plus line ni jeles tak memasal. slow jee. haishh.

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...
This comment has been removed by the author.
Siti Nur Asilah binti Abdul Wahab, said...

23 is my fav num too! :)

Khai said...

Sebelah rumah budak perempuan comel nama Nana. Hari-hari dia pakai skirt! Oh dia baru umur 4 tahun sebenarnya.

gelak guling2 aku baca nih.hehe

cn said...

thanks apih sebab jawab tag :)
p/s: ni yang buat rasa nak setia jadi pembaca blog nih

peace without war ^.^

DeQna""" said...

wawawa..nice!tagged yug sapok pjg.
tp ai like heh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...